Είστε εδώ

Guilty Pleasures from Kostas Fragiadakis

Guilty Pleasures from Kostas Fragiadakis

Ένα τέτοιο artbook, όπως το "Guilty Pleasures" είναι το αντίδοτο στην μονοτονία και αποτελεί σίγουρα ένα ξύπνημα των αισθήσεων. Οι Ισλανδοί λένε: "Τι κάνεις το καλοκαίρι;" "Μου αρέσει το ψάρεμα και το πήδημα" "Και τι κάνεις το χειμώνα;" "E, το χειμώνα δεν είναι καλός ο καιρός για ψάρεμα".»

 

Ένα μικρό απόσπασμα από την εισαγωγή του συγγραφέα Γιώργου Γιώτσα, για την νέα έκδοση του Κώστα Φραγκιαδάκη, το artbook με τίτλο: “Guilty Pleasures”. Πρόκειται για μία συλλογή με ερωτικά/αισθησιακά pinups σχέδια του καλλιτέχνη με πάνω από 30 πασίγνωστες σέξυ πρωταγωνίστριες από τα κόμικς & τον κινηματογράφο (και όχι μόνο). Guilty Pleasures-Αυτοέκδοση (1η παρουσίαση Athenscon 2019-artist alley,τραπέζι Α-48) Δημιουργός: Kώστας Φραγκιαδάκης Σελίδες: 32 Μέγεθος: 17x24 Xρώμα: Aσπρόμαυρο Τιμή: 6 ευρώ

 

Ειδική προσφορά ΜΟΝΟ για το Αthenscon 2019: Οι 25 πρώτοι που θα αγοράσουν το artbook θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν στο συμβολικό κόστος των 4 ευρώ (συνολικά 10 ευρώ), ένα από τα original σχέδια του δημιουργού (όποιο διαλέξουν) σε μέγεθος Α4, που περιέχονται στο artbook με υπογραφή και αφιέρωση.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.