Είστε εδώ

Νέος Μικρός Κάου-Μπόυ 3 - «ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ»

Νέος Μικρός Καουμπόυ 3 - Τα αγόρια με το αστέρι στο στήθος

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης σκιτσογραφεί το νέο τέυχος του Μικρού Καουμπόυ 3.

Τρίτο τεύχος του Νέου Μικρού Καουμπόυ και με αυτό ολοκληρώνεται η κατά γενική ομολογία καλύτερη μέχρι σήμερα ιστορία του Νέου Μικρού Καουμπόυ. Η πρώτη μεγάλη τριλογία. Απολαύστε την ιστορία!

 

Σημείωμα του Εκδότη.

"Ο αγώνας μας είναι τέτοιος που δεν τελειώνει ποτέ. Τον άρχισαν άλλοι, πολύ πιο πριν από μας, τον συνεχίζουμε εμείς και θα τον συνεχίσουν πολλοί άλλοι ύστερα από εμάς.. Όσο υπάρχει το κακό, το καλό θα το μάχεται. Και άνθρωοι σας εμάς θα'ναι τα όπλα του". Γιώργος Μαρμαρίδης, τεύχος 1001, "Ο Νικητής". Ή καλύτερα Βαγγέλης Γεωργάκης. Από το Facebook του Μικρού Καου-μπόυ.

Τρίτο τεύχος του Νέου Μικρού Καουμπόυ και με αυτό ολοκληρώνεται η κατά γενική ομολογία καλύτερη μέχρι σήμερα ιστορία του Νέου Μικρού Καουμπόυ. Η πρώτη μεγάλη τριλογία.

Και είναι πολλά τα μηνύματα που μας έρχονται με ηλεκτρονική αλληλογραφία, που βρίσκουν την τριλογία αυτή την καλύτερη ίσως ιστορία που γράφτηκε ποτέ για τους αγαπημένους μας ήρωες.

"Απολαμβάνοντας το 2ο μέρος αυτής της υπέροχης ιστορίας, διαπίστωσα το μεγάλο της μειονέκτημα: την αναμονή 2 ολόκληρων μηνών ως το επόμενο...! Εξαιρετικό. Πραγματικά."

Τα παραπάνω λόγια του Χρήστου Νάστου εκφράζουν και εμάς τους ίδιους. Όταν πήραμε στα χέρια μας την τρίτη ιστορία, αυτή που δημοσιεύεται στις επόμενες σελίδες, παρατηρήσαμε όλες τις άλλες δουλειές μας και την ρουφήξαμε. Και χτυπάγαμε παλαμάκια σαν μικρά παιδιά.

Έαν αόρατο χέρι μας πέταξε πίσω, στην εποχή της αθωότητας.

Απολαύστε λοιπόν την ιστορία.

Εμείς υποσχόμαστε ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει και το πρώτο βιβλίο των εκδόσεών μας, με τις περιπέτειες της θρυλικής τετράδας. Σε μια μοναδική συλλεκτική έκδοση. Και υποσχόμαστε επίσης πως το επόμενο ή το μεθεπόμενο τεύχος θα φιλοξενήσει νέες πρωτότυπες ιστορίες του Τζιμ Άνταμς και της παρέας του, νέων συγγραφέων - αναγνωστών μας.

Μέχρι το επόμενο τεύχος, το αστέρι του Πεπίτο ας φωτίζει τον δρόμο σας."

Εκδόσεις ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ

 

 

Περιεχόμενα Τεύχους

1. Περιεχόμενα
2. Σημείωμα του εκδότη
3. Έχω ένα όνειρο
4. Ένας φίλος ήλθε απόψε απ' τα παλιά
5. Στρατιωτική συνοδεία
6. Αστεροπαίος
7. Όχι ο εκλεκτός
8. Τεκίλα παρά γκάνσλιγκερ (τεκίλα για τους πιοτολέρος)
9. Τ' όνομά μου είναι Άνταμς. Τζιμ Άνταμς
10. Τ' αγόρια με το αστέρι στο στήθος
11. Το σταυροδρόμι των αποφάσεων
12. Έχω ένα όνειρο