Είστε εδώ

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης στο 3μερο Φεστιβάλ Κόμικ "Με πενάκι και Σκαπάνη 3"

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης στο 3μερο Φεστιβάλ Κόμικ "Με πενάκι και Σκαπάνη 3"

Το 3ο φεστιβάλ κόμικς «Με Πενάκι & Σκαπάνη» είναι μια ανοιχτή γιορτή για όλους τους δημιουργούς αλλά και για τους φίλους των κόμικς και της φαντασίας. Μια  ευκαιρία να περάσουμε τρεις μέρες συζητώντας, γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον. 

Είναι δε αφιερωμένο στην μνήμη του Γιάννη Καλαϊτζή και του Άγγελου Μαστοράκη, τις δύο μεγάλες προσωπικότητες της γελοιογραφίας και των κόμικς, που χάθηκαν πριν λίγους μήνες. Στο ισόγειο του κτιρίου θα υπάρχει έκθεση έργων του Γιάννη Καλαϊτζή, μια μικρή αναφορά στο μεγάλο έργο του. Στον όροφο του κτιρίου θα υπάρχει έκθεση έργων πολλών δημιουργών, με θέμα τους  «Μυθικούς Κόσμους». Στον όμορφο κήπο του κτιρίου, οι δημιουργοί θα παρουσιάζουν τα έργα τους. Στον ημιυπαίθριο χώρο του παλιού στάβλου, όπως και στον χώρο του υπαίθριου κινηματογράφου του κτιρίου  θα γίνουν πολλά εργαστήρια, διαλέξεις, αφηγήσεις και παρουσιάσεις νέων εκδόσεων.

Επίσης θα εκδοθεί κατάλογος της έκθεσης με έργα των συμμετασχόντων.

Θα πραγματοποιηθεί στους χώρους του κτιρίου του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134, δίπλα στον ΗΣΑΠ του Θησείου, με ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ:

Παρασκευή 1 Ιουλίου, 18.00-23.00

Σάββατο 2 Ιουλίου, 12.00-23.00

Κυριακή 3 Ιουλίου, 12.00

Ο σκιτσογράφος Κώστας Φραγκιαδάκης θα βρίσκεται εκεί και παλιά και νέα του έργα καθώς και με παρουσίαση του συλλεκτικού τεύχους Μικρού Αρχηγού με τον Χρήστο Νάστο.

Θα χαρούμε να σας δούμε εκεί.