Είστε εδώ

Παρουσίαση του νέου τεύχους του Μικρού Αρχηγού

Παρουσίαση του νέου τεύχους του Μικρού Αρχηγού

Άλλη μία όμορφη παρουσίαση νέας έκδοσης της Θρυλικής Τετράδας έλαβε χώρα στις 2 Ιουλίου στα πλαίσια της 3ης έκθεσης "Με Πενάκι & Σκαπάνη". Αυτή τη φορά, είχε σειρά ο Μικρός Αρχηγός με το υπ'αριθμόν τεύχος 839 που περιέχει δύο εκπληκτικές περιπέτειες! Η εκδήλωση έγινε στον υπαίθριο χώρου του κτιρίου. Οι ομιλητές ήταν ο Κώστας Φραγκιαδάκης, ο Παναγιώτης Πλαφουτζής, ο Christos Nastos και ο Vangelis Saitis. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εξαιρετικός κ. Ραμπατζής, o κ. George Vlachos και ο μοναδικός κ. Jimmy Corinis. Όπως συνηθίζεται, μετά την παρουσίαση δημιουργήθηκαν διάφορα πηγαδάκια με θέμα συζήτησης την Θρυλική Τετράδα και όχι μόνο!
Ενδιαφέροντα πράγματα που ειπώθηκαν:
- Ο Χρήστος Νάστος ανέφερε ότι το πιο πιθανό να πρόκειται για το μοναδικό νέο τεύχος του Μικρού Αρχηγού που θα δούμε. Ένας μικρός φόρος τιμής για το περιοδικό.
- Ο Παναγιώτης Πλαφουτζής τόνισε πως έχουν ταυτοποιηθεί 85 πρωτότυπες ιστορίες που δημοσιεύτηκαν μόνο στον Μικρό Αρχηγό και 22 πρωτότυπες εικονογραφημένες ιστορίες του κ. Σαΐτη.
- Ο κ. Σαΐτης θεωρώ ότι έδωσε την πιο ενδιαφέρουσα ομιλία. Αναφέρθηκε στην αρχή πως τον βοήθησαν ο Θέμος Ανδρεόπουλος και ο κ. Ραμπατζής να εξελίξει το σχέδιο του και τελικά να γίνει συνεργάτης των εκδόσεων Μονόκερως. Ακολούθησε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Θέμο Ανδρεόπουλο από τον ίδιο και αναφέρθηκαν επιγραμματικά όλες οι εκδόσεις στις οποίες συμμετείχε.
- Τέλος, ο κ. Φραγκιαδάκης επισήμανε πως αν δεν υπήρχαν καλλιτέχνες όπως ο Θέμος Ανδρεόπουλος και ο κ. Ραμπατζής δεν θα ασχολιόταν ο ίδιος και πολλοί άλλοι με το σκίτσο!

 

Δείτε και το σχετικό video εδώ