Είστε εδώ

Μικρός Ήρως

Το νέο Project του σκιτσογράφου Κώστα Φραγκιαδάκη "Μικρός Ήρως" φέρνει αναμνήσεις από το παρελθόν. Ο Κώστας Φραγκιαδάκης επιμελείται την εικονογράφηση του νέου βιβλίου ως αφιέρωμα στον “ΜΙΚΡΟ ΗΡΩΑ” των 798 τευχών και τον συγγραφέα του, τον Στέλιο Ανεμοδουρά (1917 – 2000), με αφορμή την επέτειο των 100 χρόνων από τη γέννησή του.

Σε μια εποχή όπου οι Μικροί ‘’μεγάλοι’’ Ήρωες είναι πιο αναγκαίοι από ποτέ, το βιβλίο ‘’Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ – Η ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ!’’ έρχεται να ξαναζωντανέψει μια από τις πιο αθώες και σημαδιακές εποχές των παιδικών μας χρόνων! Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι...

Στα μακρινά εκείνα ’50 και ’60, το παιδικό περιοδικό – ανάγνωσμα ‘’ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ’’ κατάφερε να κυριαρχήσει και να παραμείνει έως σήμερα εμβληματικό σημείο αναφοράς από τους πρώτους αναγνώστες του, καθώς αφηγούνταν τους αγώνες ενός ολόκληρου λαού για τη Λευτεριά στην Κατοχή και την Αντίσταση, μέσα από τις ηρωικές περιπέτειες μιας ομάδας παιδιών.

Νεα

Ο Κώστας Φραγκιαδάκης ξαναζωντανεύει με το πενάκι του σε ένα ολοκαίνουργιο κόμικ, τον θρύλο του ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ σε μια νέα ιστορία του Γιώργου Βλάχου. Θα κυκλοφορήσει εκτάκτως στην ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018. Aπό τις εκδόσεις Μικρός Ήρως.

Η νέα ιστορία σε μορφή κόμικς "Το Αεροδρόμιο-Φάντασμα" είναι ουσιαστικά "η πρώτη πλήρως εικονογραφημένη νέα ιστορία" του Μικρού Ήρωα σε σενάριο Γιώργου...

Δημοσιευμενο Εργο